Installatie nieuwe pastoor

Op zondag 13 oktober bent u allen van harte uitgenodigd bij de installatie van onze nieuwe pastoor Rudo Franken die zal plaatsvinden tijdens de eucharistieviering van 11.00 uur in de St. Antoniuskerk te Millingen met als hoofdcelebrant de hulpbisschop en oud-pastoor Mgr. Rob Mutsaerts. De leden van diverse koren uit de parochie zullen de liturgie ondersteunen met zang en samenzang onder leiding van Lianne van der Burgt en Hein Vrijdag. Na afloop van de viering bent u allen welkom voor ontmoeting en koffie in de Kastanje. Uw eventuele gift is welkom voor pastoraal jongerenwerk in onze geloofsgemeenschap.

In dit weekend is dit de enige viering in de parochie, behoudens de zaterdagavondmis van 17.00 uur in de kerk van Millingen omdat we de wekelijkse uitzending hiervan op de zondagmorgen om 9.00 uur op BD1 en Omroep Berg en Dal niet willen onthouden aan degenen die thuis deze viering willen meebeleven.